Curs de instruire în psihoterapie cognitiv comportamentală pentru specialiștii din domeniul sănătății mintale

 

Liga Română de Sănătate Mintală, cu suportul IP ”Trimbos Moldova” organizează la Chișinău, la sediul din strada Universității nr. 26v, în perioada martie 2017 – iulie 2018, cursul de instruire complementară în psihoterapie cognitiv-comportamentală pentru specialiștii care lucrează în domeniul sănătății mintale, ce se adresează psihologilor, psihopedagogilor, medicilor psihiatri și asistenților sociali.

Programul de formare se desfășoară în cadrul proiectului ”MENSANA – Suport pentru Reforma Serviciilor de Sănătate Mintală din Moldova”, implementat de IP ”Trimbos Moldova”, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, în conformitate cu necesitățile de reformare  stabilite de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania în conformitate cu standardele europene prin intermediul Ligii Române pentru Sănătate Mintală, partener în cadrul proiectului MENSANA. La finalul cursului, participanții vor primi diplome eliberate de Colegiul Psihologilor din România.

Cursul cuprinde un număr de 500 de ore de formare, desfășurate pe perioada a 3 zile lunar (vineri, sâmbătă, duminică în intervalul 09.00 – 17.00) și 50 de ore de dezvoltare personală. În cadrul cursului vor fi abordate elemente de psihopatologie și tehnici de intervenții cognitiv comportamentale.

Participarea la toate sesiunile de instruire este obligatorie în conformitate cu programul listat mai jos.

Participanții vor avea obligația de a instrui în sistem shadow alte 2 persoane în tehnici de intervenție cognitiv-comportamentală și vor trebui să practice intervențiile cognitiv-comportamentale pe o perioadă de 2 ani în Republica Moldova după finisarea cursului.

Fiecare specialist interesat și selectat să participe la acest curs, va furniza un document justificativ care să ateste profesia, adeverință de la locul de muncă, copie a buletinului de identitate și va completa și semna un contract și alte documente cerute de către IP ”Trimbos Moldova”.

Contribuția fiecărui participant la programul de formare în psihoterapie cognitiv comportamentală este în suma de 20 RON/per zi de instruire, care vor acoperi materialele necesare instruirii.

Datele de instruire pentru anul 2017:

17-19 martie 2017
7 – 9 aprilie 2017
5 – 7 mai 2017
16-18 iunie 2017
15-17 septembrie 2017
29 septembrie – 1 octombrie 2017
13 – 15 octombrie 2017
10-12 noiembrie 2017
08-10 decembrie 2017
Dosarul de aplicare conținând scrisoarea de motivație, CV-ul, o recomandare și copiile diplomelor de studii se primesc pe adresa de email olga.mereanu@trimbos.md sau la adresa strada Universității nr. 26v, până la data de 12.03.2015. Doar persoanele selectate vor fi invitate pentru un interviu.

Pentru orice informație, vă rugam să contactați IP ”Trimbos Moldova” la numărul de telefon 060444665 sau prin email: olga.mereanu@trimbos.md

Persoana de contact: Olga Mereanu

[easy-share counters=1 counter_pos="inside" native="no" hide_total="yes" fullwidth="yes" fullwidth_fix="100"]