Victoria Condrat bust_Victoria Condrat

Director Executiv

E-mail: victoria.condrat@trimbos.md
Înainte de a fi numită Director Executiv și Manager Local al Proiectului ”MENSANA - Suport pentru Reforma Servicilor de Sănătate Mintală în Moldova”, implementat de un Consorțium condus de Institutul Trimbos din Olanda și finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare SDC, Victoria Condrat a lucrat timp de mai mulți ani în domeniul sănătății publice. Licențiată în Drept Internațional și cu un Master în Sănătate Publică, Victoria are o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, profesând atât în mediul instituțional, cât și în sectorul privat.

 

44961428_10212281706427604_3664622794534027264_o Conf. Univ. Dr. Jana Chihai

 Consultant superior în Sănătate Mintală Comunitară
 E-mail: jana.chihai@trimbos.md
 Doctor în psihiatrie și narcologie, cu un Master în advocacy, politici sociale și sănătate mintală public și o carieră îndelungată de conferențiar universitar al Facultății de Psihiatrie, Narcologie și  Psihologie medical în cadrul USMF ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Dr. Jana Chihai este unul dintre specialiștii de prim rang în domeniul sănătății mintale din Republica Moldova.

 

bust_Ghenadie CurocichinGhenadie Curocichin

Consultant în Medicina de Familie

E-mail: ghenadie.curocichin@trimbos.md
Doctor în Științe Medicale, cu peste 80 de apariții editoriale, traininguri internaționale și cercetări medicale, Prof. Ghenadie Curocichin are o experiență îndelungată în domeniul cardiologiei și al medicinei de familie. Pe lângă funcția de Consultant în Medicina de Familie în cadrul Proiectului ”MENSANA - Suport pentru Reforma Serviciilor de Sănătate Mintală în Moldova”, Prof. Curocichin conduce laboratorul de Genetică, Departamentul de Cercetare și este șef al Catedrei de Medicina Familiei în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău.

 

CristinaNestor  Cristina Nestor

   Consultant în Asistență Socială

   E-mail: cristina.nestor@trimbos.md
   Cristina Nestor este licențiată în asistență socială și magistru în științe politice. Are experiență de lucru în administrația publică centrală și în organizații ale societăţii civile care activează în   domeniul  drepturilor persoanelor cu dizabilități. Cristina consideră asistența socială un element ce promovează schimbarea în societate și rezolvarea problemelor care apar pe parcursul vieții. Respectînd demnitatea și individualitatea umană, poți sprijini oamenii pentru a-și atinge întregul lor potențial.

 


Constanta

Constanța Popa

Consultant Comunicare și Anti-Stigma

E-mail: constanta.popa@trimbos.md

Circa 10 ani de experiență în jurnalism, comunicare și responsabilitate socială corporativă au pregătit-o pe Constanța pentru această provocare.  Este ferm convinsă că o societate sănătoasă se poate construi doar prin oameni cu drepturi egale, toleranți și solidari. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

 

 

bust_Nadejda DemianNadejda Demian

Traducător/Interpret
E-mail: nadejda.demian@trimbos.md
Nadejda Demian este traducătoarea proiectului ”Suport pentru Reforma Serviciilor de Sănătate Mintală în Moldova”. A ocupat funcțiile de șef al Catedrei de Limbi Moderne în cadrul Academiei de Administrație Publică și Institutul de Proprietate Intelectuală. Totodată a lucrat ca jurnalist și redactor-șef la Radio Moldova Internațional, precum și de șef de department în cadrul Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

 

 


DSC_0582 Tatiana Miron

 Contabil-șef

 E-mail: tatiana.miron@trimbos.md

 Tatiana are o expertiză bogată în domeniul contabilității, ocupându-se anterior de gestiunea mai multor companii importante din Republica Moldova. Acum este responsabilă cu planificarea financiară, rapoarte contabile și alte operațiuni financiare în cadrul Proiectului ”Reforma Serviciilor de Sănătate Mintală în Moldova”.

 

 

 

bust_Olga MereanuOlga Mereanu

 Asistent administrativ

E-mail: olga.mereanu@trimbos.md

Este responsabilă de suportul administrativ si logistic pentru buna desfășurare a tuturor activităților în cadrul proiectului „Reforma serviciilor de Sănătate Mintală în Moldova“. Olga este absolventă a Universității de Stat din Moldova, Facultatea Limbi și Literaturi Străine, la fel este specialistă în Resurse Umane.

 

 

Eugen StepaniucEugen Stepaniuc

Șofer/Asistent logistică

E-mail: eugen.stepaniuc@trimbos.md
Cel mai nou membru al echipei Trimbos Moldova, Eugen, este responsabil de transportarea echipei proiectului „Suport pentru Reforma serviciilor de Sănătate Mintală în Moldova“ și a materialelor aferente la locul de desfășurare a activităților planificate. Totodată, el se ocupă de întreținerea  tehnică a automobilului, de reviziile tehnice anuale și de documentația specifică.

 

 

Cornelia

 Cornelia Ciofu

 Junior Professional 

E-mail: cornelia.ciofu@trimbos.md

Cornelia este responsabilă de oferirea suportului Managerului Local de Proiect în sarcinile manageriale și a sprijinului necesar consultanților din cadrul proiect. Este economist de formare și a lucrat mai mulți ani în implementare de proiecte în varii domenii. Își dorește să trăiască într-o societate echitabilă și incluzivă, iar sănătatea mintală oferă baza pentru a declanșa procesul de schimbare.