Selectare evaluatori pentru cercetare

 

Proiectul ”MENSANA – Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Republica Moldova” anunță concurs de selectare a intervievatorilor cu profil psihiatric și psihologic pentru evaluarea complexă medicală, psihologică și socială a pacienților din raioanele Orhei, Soroca, Cimișlia și Cahul care primesc îngrijiri spitalicești și comunitare de sănătate mintală în vederea determinării principalelor nevoi ce trebuie acoperite ale acestora.

Programul de instruire în utilizarea uneltelor de evaluare psihiatrică și psiho-socială pentru specialiști va cuprinde un număr de 40 ore de formare teoretică și practică, desfășurate la sediul IP ”Trimbos Moldova” (mun. Chișinău). În cadrul cursului vor fi abordate elemente de psihopatologie și tehnici de evaluare psihiatrică, psihologică și socială cu ajutorul instrumentelor standardizate și utilizate la nivel internațional.

Participarea la toate sesiunile de instruire este obligatorie

Fiecare din candidații selectați va evalua un număr de minim 40 de pacienți cu diagnostic psihiatric în perioada 01.07.2017- 31.10.2017, utilizând protocoalele și instrumentele ce le vor fi puse la dispoziție. Informația privitor la remunerarea și condițiile efectuării evaluării vor fi prezentate ulterior.

Dosarul de aplicare conținând un document justificativ care să ateste profesia și CV-ul se primesc pe adresa de email olga.mereanu@trimbos.md sau la adresa mun. Chișinău, str. Universității nr.26 v, până la data de 20.06.2017.

Pentru orice informație, vă rugăm să contactați IP ”Trimbos Moldova” la numărul de telefon 060444665 sau prin email: olga.mereanu@trimbos.md

Persoana de contact: Olga Mereanu

 

[easy-share counters=1 counter_pos="inside" native="no" hide_total="yes" fullwidth="yes" fullwidth_fix="100"]